Унищожаване на хлебарки

Едва ли има човек, който да не е водил поне веднъж борба с хлебарки. Те са не само неприятни за съжителстване, но пренасят и редица заболявания, които могат да бъдат опасни за нашето здраве. Поради упоритостта на тези вредители, справянето с тях изисква намесата на специалисти по унищожаване на хлебарки, които окончателно да решат проблема.

Какви трудности срещате при борба с хлебарки

Борбата с хлебарките е трудна, защото тези насекоми са изключително упорити. Колкото и да се опитвате сами да ги прогоните от дома си, те винаги се връщат. А както знаем са доста неприятни „съквартиранти“. Ето защо е препоръчително да се обърнете към специализирана фирма за борба с вредители.
Третиране на помещенията с неефикасни препарати
Преносители на редица заболявания
Упорити и трудни за елиминиране

Какви решения ще Ви осигурим за унищожаване на хлебарки?

Преди нашият екип да пристъпи към химическа обработка, прави безплатен оглед на място, като оценява състоянието на обекта и определя рисковите фактори. Тази стъпка цели да минимизира разходите и да постигне дълготраен ефект. Следва избор на най-подходящата за конкретния случай комбинация от методи за борба с хлебарки и пристъпване към действие.

Препаратите за дезинсекция, с които работим, са одобрени от СЗО и МЗ. Използваме биоцидни суспензии, водноразтворими прахове, инсектициден гел и други, които гарантират успешното унищожаване на хлебарки. Прилагаме ги във възможно най-ниски дози, за да бъдат безопасни за хората и природата. Основните техники на обработка са машинно опръскване, точкуване и опръскване с електрическа пръскачка.

В зависимост от всеки индивидуален случай, предприемаме рутинни или специфични мерки. Понякога еднократна диагностика и техническа намеса са достатъчни. А при абонамент за професионално унищожаване на хлебарки или друг такъв, например за пръскане срещу кърлежи, нашите специалисти ще извършват системен превантивен контрол на посоченото място. Потърсете ни и се отървете от досадните вредители веднъж завинаги!

Ще започнем с търсене и третиране на гнездото

Ще използваме умело и премерено подходящи препарати

Ще използваме подходящи методи за третиране

Ще осигурим изгодни цени и гаранция за качеството на услугата

Защо да се обърнете към нас

Дългогодишен опит

Нашият опит – 30 години професионален пест контрол ни позволява да Ви предложим гъвкави и надеждни решения в борбата с всички видове насекоми и гризачи. Ако се доверите на нас и нашите услуги, ние ще Ви защитим трайно от нежеланите вредители и ще осигурим безпроблемно функциониране на Вашата дейност.

Индивидуални решения

Съобразяваме се с Вашите специфични изисквания и нужди и предлагаме изготвяне на индивидуални планове и решения за елиминиране на проблема. Благодарение на това Ви спестяваме ценно време и усилия.

Използване на химични препарати

Преценяваме дали е необходимо използване на химични препарати и кои са най-подходящи за целта според ситуацията. Важно е да знаете, че всички средства, които използваме, са безопасни за хора и домашни любимци.

Ограничаване на достъпа на вредителите до Вас

Създаваме ефективна бариера срещу навлизането на вредителите според добрите производствени практики. По този начин те ще стоят далеч от Вашия дом, офис или обект и няма да притесняват нито Вас, нито клиентите Ви.

Как работи услугата

Свържете се с нас

1

Свържете се с нас и споделете какви са вредителите в дома Ви и къде сте забелязали да се появяват

Избор на метод на обработка

2

Нашият експерт ще Ви изслуша внимателно и ще Ви ориентира за метод на обработка и цена

Решаване на проблема

3

След посещение и оглед на място нашите пест оператори ще определят колко сериозен е възникналия проблем и ще извършат всичко необходимо за решаването му

Карантинен срок на действие

4

След извършване на обработката ще получите допълнителни указания, свързани с карантинния срок на действие и евентуална необходимост от втора обработка

Допълнителни съвети

5

Ще получите допълнителни съвети свързани с предотвратяване на бъдещо разпространение, сигнали за наличие или отсъствие на вредители и др.

Протокол за извършената дейност

6

Ще Ви издадем протокол за извършената дейност, съгласно с Наредба номер 3 на МЗ.

За кого е подходяща услугата

За училища и детски градини

Болници и здравни заведения

Търговски обекти

Складове, производство

Офис и административни сгради

Хотели и частни домове

Направи заявка
по телефон

+359 2 986 78 81

Свържи се с нас
по E-mail

Контакти

Разгледайте повече за нашите ДДД услуги
Услуги

Често задавани въпроси

Какво включва цената?
 • Оглед на обекта и установяване на проблемните зони преди обработката.
 • Професионална консултация за всеки конкретен случай.
 • Избор на подходящия препарат.
 • Обработката на обекта.
 • Издаване на протокол за извършената дейност, съгласно с Наредба номер 3 на
  МЗ.
 • Препоръки и съвети за предотвратяване на повторна поява на вредителите.
Как се заявява час за обработка?
 • На телефоните за контакт, като обработките се извършват в удобно за Вас време.
Безопасно ли е за деца и домашни любимци?
 • Използваните препарати са абсолютно безопасни за животни и хора, но за Ваше спокойствие препоръчваме да освободите помещението по време на обработка, а след приключването ѝ да проветрите добре за 15-20 минути.
Нужна ли е предварителна подготовка на помещенията?
 • Трябва да се има предвид, че борбата с различните видове вредители се извършва по различен начин. Това се налага поради много причини, сред които са поведението на вредителите, времето, в което са активни, начинът на размножаване, както и тяхното естествено местообитание.
 • В повечето случаи не се налага предварителна подготовка от Ваша страна, ние ще се погрижим за всичко.