Унищожаване на хлебарки

Пръскане срещу хлебарки

унищожаване на хлебарки

АГРОИНСЕКТ – Вашият партньор в успешното унищожаване на хлебарки

Едва ли има човек, който да не е водил поне веднъж борба с хлебарки. Те са не само неприятни за съжителстване, но пренасят и редица заболявания, които могат да бъдат опасни за нашето здраве. Поради упоритостта на тези вредители, справянето с тях изисква намесата на специалисти по премахване на хлебарки, които окончателно да решат проблема.
Преди нашият екип да пристъпи към химическа обработка, прави безплатен оглед на място, като оценява състоянието на обекта и определя рисковите фактори. Тази стъпка цели да минимизира разходите и да постигне дълготраен ефект. Следва избор на най-подходящата за конкретния случай комбинация от методи и пристъпване към действие.

Препаратите за дезинсекция, с които работим, са одобрени от СЗО и МЗ. Използваме биоцидни суспензии, водноразтворими прахове, инсектициден гел и други, които гарантират успешното унищожаване на хлебарки. Прилагаме ги във възможно най-ниски дози, за да бъдат безопасни за хората и природата. Основните техники на обработка са машинно опръскване, точкуване и опръскване с електрическа пръскачка.

В зависимост от всеки индивидуален случай, предприемаме рутинни или специфични мерки. Понякога еднократна диагностика и техническа намеса са достатъчни. А при абонамент за професионално унищожаване на хлебарки нашите специалисти ще извършват системен превантивен контрол на посоченото място. Потърсете ни и се отървете от досадните вредители веднъж завинаги!

ДДД услуги за фирми

Виж повече

ДДД услуги за жилища

Виж повече