Дезинсекция, дезинфекция, дератизация

Качествените ДДД услуги
дезинсекция

Дезинсекция

Унищожаване на вредни инсекти/насекоми, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи, мухи, молци, оси, стършели и др. Обектът на обработката и конкретните условия определят вида на дезинсекцията.

Дезинфекция

АГРОИНСЕКТ ЕООД извършва унищожаване на патогенни микроорганизми. Използваме химични методи на въздействие в зависимост от специфичните условия и характеристики на обекта.

дезинфекция
виж още

Работим с препарати за дезинфекция, дезинсекция и дератизация, одобрени от СЗО и Министерство на здравеопазването. Благодарение на индивидуалния ни подход и препаратите на световни марки, постигаме отлични резултати в борбата с вредителите. Разбира се, за целта е необходимо да се спазва графика за обработка на жилища и офиси. Разгледайте възможностите за абонаментна услуга, ако смятате, че вашите помещения се нуждаят от профилактика и редовна поддръжка. Ние ще разрешим проблемите Ви с всички вредни инсекти!

виж още

Ние ще Ви осигурим безопасна среда, сигурност и спокойствие. Предлагаме абонаментни услуги за фирми, които имат нужда от периодична дезинфекция на помещения, текстил, мебелировка. Свържете се с нас, за да обсъдим от какво точно имате нужда и как можем да ви бъдем полезни.

дератизация

Дератизация

Унищожаване на вредни гризачи /мишки и плъхове/. Не се опитвайте да водите самостоятелна борба с тях. Тези животинки са много хитри и успяват да избегнат заложените капани и храната с отрова.

виж още

Ако някои гризачи се натровят, те успяват да предупредят останалите. Ще ви коства доста време и средства да се справите сами с вредителите. Освен това отровите застрашават здравето на семейството и домашните ви любимци. Доверете се на нашите специалисти по дератизация. След внимателно проучване те изготвят предварителен анализ с оценка на всички рискови фактори. Избират се средставата за дератизация. Работим с препарати, одобрени от СЗО и Министерство на здравеопазването.
Екипът ни ви информира за всички евентуални технически решения. След това се преминава към борба с гризачите. Ние постигаме трайни резултати, свържете се с нас, за да обсъдим проблема ви и да се заемем с решаването му.

Консултации

Преди да се пристъпи към дезинфекция, дезинсекция или дератизация наш екип прави безплатен оглед на място.

Експертите ни оценяват състоянието на обекта и анализират рисковите фактори. Консултират за евентуални технически решения, след изпълнението на които е възможно да не се налагат химически обработки. Целта е да се минимизират разходите и същевременно да се постигне траен ефект.

Ако се налага химическа защита, специалист от фирмата препоръчва как да се подготви обекта преди обработката му с биоциди.

Препоръчваме най-подходящата комбинация от методи и средства за защита на обекта съобразно спецификата му.

Ако са ползвани услуги на други фирми с подобна дейност, но не е постигнат желания резултат, АГРОИНСЕКТ ЕООД предлага решение на проблема при непрекъснат контрол на ефекта и качеството.

АГРОИНСЕКТ ЕООД – вземи правилното решение!

Кой може да ползва нашите услуги?

Агроинсект ЕООД извършва своята дейност в: офиси; индустриални и търговски площи, вкл. помещения за производство на храни и напитки, ресторанти и други заведения за хранене; хотели, болници, детски и учебни заведения, други административни и обществени сгради; паркове, градини, сметища и други открити пространства; частни жилища.

Имаме опит с всякакъв тип обекти, в които трябва да се поддържа високо ниво на хигиена. Това ни позволява да направим професионална оценка на състоянието на вашите помещения и да преценим кой подход за дезинфекция, дезинсекция или дератизация ще е максимално ефективен. Оставете на нас борбата с вредителите. Гарантираме качество, професионализъм и резултати.

Услуги за фирми

Услуги за жилища

Борба с хлебарки