ДДД услуги

Дезинсекция

Унищожаване на вредни инсекти/насекоми, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи, мухи, молци, оси, стършели и др. Обектът на обработката и конкретните условия определят вида на дезинсекцията.

Дезинфекция

АГРОИНСЕКТ ЕООД извършва унищожаване на патогенни микроорганизми. Използваме химични методи на въздействие в зависимост от специфичните условия и характеристики на обекта.

Дератизация

Унищожаване на вредни гризачи (мишки и плъхове). Не се опитвайте да водите самостоятелна борба с тях. Тези животинки са много хитри и успяват да избегнат заложените капани и храната с отрова.

Консултации

Преди да се пристъпи към дезинфекция, дезинсекция или дератизация наш екип прави безплатен оглед на място.

Експертите ни оценяват състоянието на обекта и анализират рисковите фактори. Консултират за евентуални технически решения, след изпълнението на които е възможно да не се налагат химически обработки. Целта е да се минимизират разходите и същевременно да се постигне траен ефект.

Ако се налага химическа защита, специалист от фирмата препоръчва как да се подготви обекта преди обработката му с биоциди.

Препоръчваме най-подходящата комбинация от методи и средства за защита на обекта съобразно спецификата му.

Ако са ползвани услуги на други фирми с подобна дейност, но не е постигнат желания резултат, АГРОИНСЕКТ ЕООД предлага решение на проблема при непрекъснат контрол на ефекта и качеството.

АГРОИНСЕКТ ЕООД – вземи правилното решение!

Кой може да ползва нашите услуги?

Агроинсект ЕООД извършва своята дейност в: офиси; индустриални и търговски площи, вкл. помещения за производство на храни и напитки, ресторанти и други заведения за хранене; хотели, болници, детски и учебни заведения, други административни и обществени сгради; паркове, градини, сметища и други открити пространства; частни жилища.

Имаме опит с всякакъв тип обекти, в които трябва да се поддържа високо ниво на хигиена. Това ни позволява да направим професионална оценка на състоянието на вашите помещения и да преценим кой подход за дезинфекция, дезинсекция или дератизация ще е максимално ефективен. Оставете на нас борбата с вредителите. Гарантираме качество, професионализъм и резултати.

ДДД услуги за фирми и жилища
Виж повече
ДДД продукти
Виж повече