Пръскане срещу дървеници

Дървениците са едни от най-упоритите насекоми и борбата с тях е невъзможна без професионална помощ. Ние от Агроинсект гарантираме, че след пръскане срещу дървеници ще забравите за тези ужасни вредители. Дървениците са плоски насекоми и достигат до 7 милиметра дължина. Крият се и снасят яйцата си в матраци, легла, постелки, подматрачни рамки, мека мебел, дрехи, по картини и в цепнатини. Ето защо обикновено са незабележими и единствено ухапванията от тях могат да Ви алармират, че имате проблем.

Какви трудности срещате при унищожаване на дървеници

Заради силното обезболяващо, което насекомите инжектират по време на ухапването, което се случва обикновено нощем, няма да усетите нищо. Но на следващия ден ще се събудите с изключително болезнени места по меките тъкани. Тези зачервявания се трансформират в пъпки, които болят силно дори само при докосване.

Дървениците „пътуват“ необезпокоявани в чанти, сакове и куфари и се настаняват най-често в леглото Ви. Ще разпознаете ухапванията освен по силната болка и по това, че ще бъдат много. Следите от дървениците обикновено са разположени в линия или кръг – в зависимост от движението на насекомото по тялото Ви нощем.

Ако неглижирате този проблем, ухапванията не само няма да спрат, но ще се увеличат прогресивно с нарастване на популацията и скоро ще забележите кървави и кафяви следи (от екскрементите на насекомите) по чаршафите.

Силни болки от ухапвания

Прогресивно нарастване на популацията

Следи от екскрементите на насекомите по чаршафите

Какви решения ще Ви осигурим за пръскане срещу дървеници

Професионалното унищожаване на дървеници е абсолютно задължително. Това е единственият начин да се отървете от тях, освен ако не прибегнете до изхвърляне на мебели. Третира се или само заразеното помещение, или целият апартамент или къща в зависимост от степента на проблема.

Помещението, което е обработено с препарат за унищожаване на дървеници, е обитаемо след няколко часа и добро проветряване. След третиране не бива да измивате препарата поне 10 дни до второто пръскане срещу дървеници, което е задължително, за да се обхванат и новоизлюпените насекоми. Не експериментирайте, а потърсете специализираните ни услуги за премахване на дървеници, пръскане срещу бълхи и други насекоми, преди да е станало късно.

Ще започнем с търсене и третиране на гнездото

Ще използваме умело и премерено подходящи препарати

Ще използваме подходящи методи за третиране

Ще осигурим изгодни цени и гаранция за качеството на услугата

Защо да се обърнете към нас

Дългогодишен опит

Нашият опит – 30 години професионален пест контрол ни позволява да Ви предложим гъвкави и надеждни решения в борбата с всички видове насекоми и гризачи. Ако се доверите на нас и нашите услуги, ние ще Ви защитим трайно от нежеланите вредители и ще осигурим безпроблемно функциониране на Вашата дейност.

Индивидуални решения

Съобразяваме се с Вашите специфични изисквания и нужди и предлагаме изготвяне на индивидуални планове и решения за елиминиране на проблема. Благодарение на това Ви спестяваме ценно време и усилия.

Използване на химични препарати

Преценяваме дали е необходимо използване на химични препарати и кои са най-подходящи за целта според ситуацията. Важно е да знаете, че всички средства, които използваме, са безопасни за хора и домашни любимци.

Ограничаване на достъпа на вредителите до Вас

Създаваме ефективна бариера срещу навлизането на вредителите според добрите производствени практики. По този начин те ще стоят далеч от Вашия дом, офис или обект и няма да притесняват нито Вас, нито клиентите Ви.

Как работи услугата

Свържете се с нас

1

Свържете се с нас и споделете какви са вредителите в дома Ви и къде сте забелязали да се появяват

Избор на метод на обработка

2

Нашият експерт ще Ви изслуша внимателно и ще Ви ориентира за метод на обработка и цена

Решаване на проблема

3

След посещение и оглед на място нашите пест оператори ще определят колко сериозен е възникналия проблем и ще извършат всичко необходимо за решаването му

Карантинен срок на действие

4

След извършване на обработката ще получите допълнителни указания, свързани с карантинния срок на действие и евентуална необходимост от втора обработка

Допълнителни съвети

5

Ще получите допълнителни съвети свързани с предотвратяване на бъдещо разпространение, сигнали за наличие или отсъствие на вредители и др.

Протокол за извършената дейност

6

Ще Ви издадем протокол за извършената дейност, съгласно с Наредба номер 3 на МЗ.

За кого е подходяща услугата

За училища и детски градини

Болници и здравни заведения

Търговски обекти

Складове, производство

Офис и административни сгради

Хотели и частни домове

Направи заявка
по телефон

+359 2 986 78 81

Свържи се с нас
по E-mail

Контакти

Разгледайте повече за нашите ДДД услуги
Услуги

Често задавани въпроси

Какво включва цената?
 • Оглед на обекта и установяване на проблемните зони преди обработката.
 • Професионална консултация за всеки конкретен случай.
 • Избор на подходящия препарат.
 • Обработката на обекта.
 • Издаване на протокол за извършената дейност, съгласно с Наредба номер 3 на
  МЗ.
 • Препоръки и съвети за предотвратяване на повторна поява на вредителите.
Как се заявява час за обработка?
 • На телефоните за контакт, като обработките се извършват в удобно за Вас време.
Безопасно ли е за деца и домашни любимци?
 • Използваните препарати са абсолютно безопасни за животни и хора, но за Ваше спокойствие препоръчваме да освободите помещението по време на обработка, а след приключването ѝ да проветрите добре за 15-20 минути.
Нужна ли е предварителна подготовка на помещенията?
 • Трябва да се има предвид, че борбата с различните видове вредители се извършва по различен начин. Това се налага поради много причини, сред които са поведението на вредителите, времето, в което са активни, начинът на размножаване, както и тяхното естествено местообитание.
 • В повечето случаи не се налага предварителна подготовка от Ваша страна, ние ще се погрижим за всичко.