Пръскане срещу дървеници

пръскане срещу дървеници, унищожаване на дървеници

Дървениците са едни от най-упоритите паразити и борбата с тях е невъзможна без професионална помощ. Ние от Агроинсект гарантираме, че след пръскане срещу дървеници, ще забравите за тези ужасни насекоми. Дървениците са плоски и достигат до едва 7 милиметра дължина. Крият се и снасят яйцата си в матраци, легла, постелки, подматрачни рамки, мека мебел, дрехи, по картини и в цепнатини. Ето защо обикновено са абсолютно незабележими и единствено ухапванията от тях ще Ви алармират, че имате проблем.

Заради силното обезболяващо, което инжектират по време на ухапването, което се случва обикновено нощем, няма да усетите нищо. Но на следващия ден ще се събудите с изключително болезнени места по меките тъкани. Тези зачервявания се трансформират в пъпки, които болят силно дори само при докосване.

Защо е нужно унищожаване на дървеници?

Дървениците „пътуват“ необезпокоявани в чанти, сакове и куфари и се настаняват най-често в леглото Ви. Ще разпознаете ухапванията, освен по доста силната болка, и по това, че насекомите хапят многократно. Следите от тях са разположени в линия или кръг – в зависимост от движението на насекомото по тялото Ви нощем.

В такъв случай професионалното унищожаване на дървеници е абсолютно задължително. Ако неглижирате този проблем, ухапванията не само няма да спрат, но ще се увеличат прогресивно с нарастване на популацията и ще забележите кървави и кафяви следи (от екскрементите на насекомите) по чаршафите. Професионалното пръскане срещу дървеници е единственият начин да се отървете от тях, освен ако не прибегнете до изхвърляне на мебели. Третира се или само заразеното помещение, или целият апартамент или къща в зависимост от степента на проблема.

Пръскане срещу дървеници – ефективно решение

Помещението, което е третирано с препарат за унищожаване на дървеници, е обитаемо след няколко часа и добро проветряване. След обработка не бива да измивате препарата поне 10 дни до второто пръскане, което е задължително, за да се обхванат и новоизлюпените насекоми. Не експериментирайте, а потърсете специализираните ни услуги, преди да е станало късно.

ДДД услуги за фирми

Виж повече

ДДД услуги за жилища

Виж повече