Пръскане срещу бълхи

Бълхите са сред най-неприятните кръвосмучещи насекоми, от които е много трудно да се отървете без професионална помощ.

Професионалното унищожаване на бълхи е най-сигурният начин да се отървете от тях, тъй като те са много устойчиви дори при липса на храна и снасят до 500 яйца в дрехи, цепнатини, почва и на други места.

Какви трудности срещате при унищожаване на бълхи

Бълхите са с големина до 4 милиметра, заради което се забелязват много трудно. Настаняват се незабелязано в дома Ви и борбата с тях е доста трудна, ако популацията им е голяма. Пренасят се в козината на домашните любимци, влизат в жилището, скрити в дрехите Ви.

Няма да усетите ухапването от бълха, тъй като насекомото отделя обезболяващи вещества, докато смуче кръв от приемника. На мястото на ухапването обаче ще видите зачервена кожа, която понякога се превръща в пъпка. Сърбежът е гарантиран и много неприятен. По-страшното обаче е, че ухапванията от тези насекоми предизвикват дерматити и различни алергични реакции, а често и заразяване с разнообразни заболявания като псевдотуберкулоза, ендемичен или коремен тиф, туларемия, чума и други.

Почти незабележими насекоми

Неприятен сърбеж и зачервяване след ухапване

Риск от алергична реакция или други болести

Какви решения ще Ви осигурим за пръскане срещу бълхи

Компанията Агроинсект предлага професионално пръскане срещу бълхи в закрити и открити пространства, което Ви гарантира бърз ефект. Нашите професионални препарати за унищожаване на бълхи действат както в затворени помещения, така и на открито за елиминиране на популацията на насекомите по тревни площи и други. Ако те са се настанили в дома Ви, е добре преди нашето пръскане срещу бълхи да минете с прахосмукачка навсякъде, предварително да изхвърлите боклука, да обезпаразитите домашните любимци, да изнесете дрехите, одеялата и завивките на проветриво място, за да бъдат обработени добре гардероби, шкафове и места, в които насекомите се крият.

Имайте предвид, че за добър ефект трябва да бъде извършено повторно третиране, за да се обхванат и екземпляри, които са се излюпили след първото пръскане. Препаратите ни за елиминиране на бълхи, унищожаване на дървеници и други насекоми са сертифицирани и са напълно безопасни за хората и домашните любимци, а обработените помещения могат да се ползват часове след обработката им.

Ще започнем с търсене и третиране на гнездото

Ще използваме умело и премерено подходящи препарати

Ще използваме подходящи методи за третиране

Ще осигурим изгодни цени и гаранция за качеството на услугата

Защо да се обърнете към нас

Дългогодишен опит

Нашият опит – 30 години професионален пест контрол ни позволява да Ви предложим гъвкави и надеждни решения в борбата с всички видове насекоми и гризачи. Ако се доверите на нас и нашите услуги, ние ще Ви защитим трайно от нежеланите вредители и ще осигурим безпроблемно функциониране на Вашата дейност.

Индивидуални решения

Съобразяваме се с Вашите специфични изисквания и нужди и предлагаме изготвяне на индивидуални планове и решения за елиминиране на проблема. Благодарение на това Ви спестяваме ценно време и усилия.

Използване на химични препарати

Преценяваме дали е необходимо използване на химични препарати и кои са най-подходящи за целта според ситуацията. Важно е да знаете, че всички средства, които използваме, са безопасни за хора и домашни любимци.

Ограничаване на достъпа на вредителите до Вас

Създаваме ефективна бариера срещу навлизането на вредителите според добрите производствени практики. По този начин те ще стоят далеч от Вашия дом, офис или обект и няма да притесняват нито Вас, нито клиентите Ви.

Как работи услугата

Свържете се с нас

1

Свържете се с нас и споделете какви са вредителите в дома Ви и къде сте забелязали да се появяват

Избор на метод на обработка

2

Нашият експерт ще Ви изслуша внимателно и ще Ви ориентира за метод на обработка и цена

Решаване на проблема

3

След посещение и оглед на място нашите пест оператори ще определят колко сериозен е възникналия проблем и ще извършат всичко необходимо за решаването му

Карантинен срок на действие

4

След извършване на обработката ще получите допълнителни указания, свързани с карантинния срок на действие и евентуална необходимост от втора обработка

Допълнителни съвети

5

Ще получите допълнителни съвети свързани с предотвратяване на бъдещо разпространение, сигнали за наличие или отсъствие на вредители и др.

Протокол за извършената дейност

6

Ще Ви издадем протокол за извършената дейност, съгласно с Наредба номер 3 на МЗ.

За кого е подходяща услугата

За училища и детски градини

Болници и здравни заведения

Търговски обекти

Складове, производство

Офис и административни сгради

Хотели и частни домове

Направи заявка
по телефон

+359 2 986 78 81

Свържи се с нас
по E-mail

Контакти

Разгледайте повече за нашите ДДД услуги
Услуги

Често задавани въпроси

Какво включва цената?
 • Оглед на обекта и установяване на проблемните зони преди обработката.
 • Професионална консултация за всеки конкретен случай.
 • Избор на подходящия препарат.
 • Обработката на обекта.
 • Издаване на протокол за извършената дейност, съгласно с Наредба номер 3 на
  МЗ.
 • Препоръки и съвети за предотвратяване на повторна поява на вредителите.
Как се заявява час за обработка?
 • На телефоните за контакт, като обработките се извършват в удобно за Вас време.
Безопасно ли е за деца и домашни любимци?
 • Използваните препарати са абсолютно безопасни за животни и хора, но за Ваше спокойствие препоръчваме да освободите помещението по време на обработка, а след приключването ѝ да проветрите добре за 15-20 минути.
Нужна ли е предварителна подготовка на помещенията?
 • Трябва да се има предвид, че борбата с различните видове вредители се извършва по различен начин. Това се налага поради много причини, сред които са поведението на вредителите, времето, в което са активни, начинът на размножаване, както и тяхното естествено местообитание.
 • В повечето случаи не се налага предварителна подготовка от Ваша страна, ние ще се погрижим за всичко.