Пръскане срещу бълхи

унищожаване на бълхи, пръскане срещу бълхи

Бълхите са сред най-неприятните кръвосмучещи насекоми, от които е много трудно да се отървете без професионална помощ. Компанията Агроинсект предлага професионално пръскане срещу бълхи в закрити и открити пространства, което Ви гарантира бърз ефект.

Бълхите са с големина до 4 милиметра, което ги прави почти незабележими. Настаняват се незабелязано в дома Ви и борбата с тях е доста трудна, ако популацията им е голяма. Пренасят се в козината на домашните любимци, влизат в жилището, скрити в дрехите Ви. Професионалното унищожаване на бълхи е най-сигурният начин да се отървете от тях, тъй като те са много устойчиви дори при липса на храна и снасят до 500 яйца в дрехи, цепнатини, почва и на други места.

Защо да поръчате пръскане срещу бълхи?

Няма да усетите ухапването от бълха, тъй като насекомото отделя обезболяващи вещества, докато смуче кръв от приемника. На мястото на ухапването обаче ще видите зачервена кожа, която понякога се превръща в пъпка. Сърбежът е гарантиран и много неприятен. По-страшното обаче е, че ухапванията от тези насекоми предизвикват дерматити и различни алергични реакции, а често и заразяване с разнообразни заболявания като псевдотуберкулоза, ендемичен или коремен тиф, туларемия, чума и други.

Как да се приготвите преди професионално унищожаване на бълхи?

Нашите професионални препарати за унищожаване на бълхи действат както в затворени помещения, така и на открито за елиминиране на популацията на насекомите по тревни площи и други. Ако те са се настанили в дома Ви, е добре преди нашето пръскане срещу бълхи да минете с прахосмукачка навсякъде, предварително да изхвърлите боклука, да обезпаразитите домашните любимци, да изнесете дрехите, одеялата и завивките на проветриво място, за да бъдат обработени добре гардероби, шкафове и места, в които насекомите се крият.

Имайте предвид, че за добър ефект трябва да бъде извършено повторно третиране, за да се обхванат и екземпляри, които са се излюпили след първото пръскане. Препаратите ни са сертифицирани и са напълно безопасни за хората и домашните любимци, а обработените помещения могат да се ползват часове след обработката им.

ДДД услуги за фирми

Виж повече

ДДД услуги за жилища

Виж повече