ДДД услуги за жилища

унищожаване на хлебарки

Защита от вредни насекоми и гризачи на Вашите жилища, мазета, тавани, дворни места

Техники на обработка

Машинно опръскване с воден разтвор на подходящ инсектицид на места, където инсектите се укриват и размножават – первази, цокли, ламперии, шкафове, под мивки, зад хладилници, печки, мебели и т.н.

Точкуване – поставяне на инсектициден гел чрез специален пистолет за прецизно дозиране на препарата на подходящи места около компютри, принтери, цепнатини, вратички на шкафове, кухненско обзавеждане и др.

Опръскване с електрическа пръскачка за обработка на трудно достъпни места и покриване на големи повърхности – мазета, тавани, стълбища, коридори, площадки.

Комбиниране на различни методи за постигане на максимален ефект.

При повикване

– В зависимост от случая предприемаме рутинни или специфични мерки, подходящи за Вашата конкретна ситуация. – При наличие на паразити, гризачи, плесени и др. обработваме с безопасни за здравето и околната среда продукти, които не замърсяват и не миришат. – Консултираме Ви как да предпазите по-нататък дома си от вредни гризачи и насекоми. Обработките се извършват в удобно за клиента време Препоръчваме на гражданите да използват момента особено след ремонт или при новодомие, и да ползват превантивно услугите ни.

При абонамент

При абонаментен договор с жилищни кооперации, Агроинсект се ангажира с ритмична поддръжка на всички апартаменти и общи части от сградата в определения период.

Други услуги

продажба на препарати

Направи заявка по телефон

+359 2 988 42 01

Свържи се с нас по e-mail

Контакти