Как да се справим с инвазията от хлебарки в жилищната сграда?

Да се отървем от хлебарките в домашни условия понякога изглежда особено трудна задача, а какво остава за тези населили се в цялата жилищна сграда?

Използването на услугите на професионална фирма в този случай е препоръчително, за да си осигурите дълготрайно спокойствие. Преди да потърсите такава, можете да предприемете няколко стъпки, първата и основна от които е да бъде идентифициран източника на тяхната поява. Това може да представлява изключително сложна задача, защото хлебарките намират своя път през най-различни миниатюрни процепи, водопроводни тръби и още много други отвори.

СПАЗВАНЕТО НА ОТЛИЧНА ХИГИЕНА Е ВРАГ НА ХЛЕБАРКИТЕ

хлебарки

Ако в сградата има разположени кофи за смет, те трябва да бъдат почиствани в най-кратък период от време. Редовното почистване на общите части е изключително важно условие за превенция срещу досадните хлебарки, но е факт, че те се появяват не само при лоши хигиенни условия в сградата.

Всеки отвор, който изглежда съмнителен или видите, че около него се разхождат хлебарки, следва да бъде затворен. Но ако дори при спазването на тези препоръки хлебарките трайно са окупирали сградата, най-добре е да се свържете с професионалисти, които бързо ще идентифицират локацията на тяхната поява и ще направят бягството им невъзможно.

Използвайки регулярно услугите на професионална фирма за дезинсекция, ще си осигурите надеждното им премахване за дълъг период и спокойствие на цялата сграда. Те разполагат с ефикасни препарати за прогонването на нежеланите наематели, които са напълно безвредни за хората, както и за домашните любимци, преминаващи през общите части на сградата. АГРОИНСЕКТ предлага ДДД услуги за етажната собственост с гарантирано добри резултати. Имаме богат опит в отстраняването на вредители като хлебарки и можем да осигурим необходимата документация, която контролните органи изискват от домоуправителите. Не се колебайте да ни потърсите за бързото отстраняване и на други видове вредители.